Rietmusweg 34 - 3700 Tongeren
Tel.: 0495 32 97 74
Contacteer ons!

Gebroeders Duchateau installeert platte daken met EPDM in Tongeren

De populariteit van platte daken is geen onverwacht fenomeen. Vandaag de dag zijn materialen meer dan ooit waterdicht en hebben ze een sterke isolatiefunctie. De plaatsing van platte daken in Tongeren nodigt ook uit voor het plaatsen van lichtkoepels- of straten.

EPDM

Met meer dan veertig jaar op de teller hebben we een karrenvracht ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. De draagstructuur wordt gevormd in hout of metaal.

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing. Daarom werken we alleen met de beste kwaliteitsmerken. EPDM is een ideale dakbedekking voor een waterdicht plat dak. Het biedt verschillende voordelen. Deze materialen kunnen zowel voor nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

Contact

U kan uw huis zo mooi inrichten als u wil, maar zonder een stevig en goed isolerend dak is er niet zo veel aan. Wil u een nieuw plat dak laten plaatsen of uw bestaand plat dak is aan herstelling toe? Contacteer ons voor een perfecte installatie.