Rietmusweg 34 - 3700 Tongeren
Tel.: 0495 32 97 74
Contacteer ons!

Gebroeders Duchateau, installatie en renovatie van hellende daken in regio Tongeren

Wanneer u een hellend dak in Tongeren laat installeren of renoveren, geeft u uw gebouw een totaal nieuwe dimensie. Bij de Gebroeders Duchateau plaatsen we nieuwe en vervangen we oude hellende daken. Naast het functionele aspect mag er ook een esthetisch kantje aan de vijfde ‘gevel’ van uw gebouw zijn.

Verschillende mogelijkheden

Het hellend dak is de meest ingeburgerde vorm voor de overkapping van een woning. Het leent zich voor elke bouwstijl en biedt een onmiskenbaar voordeel met extra berg- of leefruimte onder de constructie. In de regio Tongeren bieden we verschillende materialen aan waarmee we uw hellend dak kunnen bekleden.

Draagstructuur

Bij een hellend dak wordt de draagstructuur meestal gevormd door hout of metaal, die vaak volledig wordt weggewerkt. Het is van groot belang dat deze onderhoudsvrij en duurzaam is.

Contact

Als u voor ons kiest kiest, dan maakt u altijd de juiste keuze. Kwaliteit, snelheid en de beste afwerking. Een goed geïnstalleerd dak zorgt ervoor dat uw gebouw ook financieel in waarde stijgt. Interessant bij mogelijke doorverkoop. Neem vandaag nog contact op.